Promotivni film TZ Kvarnera nagrađen na turističkom sajmu u Berlinu

ITB Berlin, Foto: Tatjana Miščančuk/Hina

Promotivni film Turističke zajednice Kvarnera “Make Your Own Movie” osvojio je prestižnu nagradu na filmskom festivalu “The Golden City Gate” u Berlinu, u konkurenciji naslova iz čitavog svijeta.

Riječ je o filmu u kojem su tijekom nešto više od tri minute prikazane ljepote kvarnerskih turističkih destinacija, a snimljen je u produkciji Filmerije i Kinoteke.

Redatelj i urednik filma je Sanjin Stanić, prenosi Hina, koji je, zajedno s Ljubom Zdjelarevićem, i producent, a u suradnji s Edijem Mužinom, potpisuje i scenarij.

Direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov izjavila je da je iznimno ponosna zbog tog svjetskog priznanja.

“Kad smo krenuli u projekt izrade filma, htjeli smo naš predivni Kvarner pokazati iz drugog kuta, na inovativan način i stvoriti kvalitetan promocijski alat i sadržaj, čiju je stvarnu vrijednost prepoznala i nagradila sama filmska struka”, kazala je Peršić Živadinov.

Dodala je da na Youtube kanalu film ima gotovo 70.000 pregleda te da se očekuje kako će se nakon nagrade gledanost povećati jer će o njemu pisati mediji iz cijelog svijeta, a Kvarner privući nove goste.

Dodjela nagrada održana je tijekom svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu, koji se održava od 5. do 7. ožujka.

Svake godine na filmski festival prijavi se više od stotinu naslova, a nezavisni ocjenjivački sud, kojeg čini 45 stručnjaka, izabire najbolje.

2 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari