Pevex u Gospiću gradi novi centar vrijedan sedam milijuna eura

Foto: Rodolfo Quirós/Pexels

Za godinu dana bit će otvorena prva Pevexova trgovina u Ličko-senjskoj županiji, u što će se uložiti sedam milijuna eura, objavljeno je na sastanku župana Ernesta Petryja i čelništva tvrtke.

Predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo kazao je da su u Gospiću kupili više od 17.000 četvornih metara zemljišta i da će izgraditi objekt na više od 4.000 četvornih metara.

“Zahvaljujemo na kooperativnosti, a kad nam budu izdane sve potrebne dozvole, što će biti u idućih nekoliko mjeseci, za izgradnju objekta će nam biti potrebno šest mjeseci te 15 dana da ga popunimo robom, tako da se unutar godine dana može očekivati otvorenje”, kazao je Bubalo.

Pevex trenutno ima 29 trgovačkih centara, a Uprava najavljuje da će ih uskoro biti više od 40. U Gospiću će se otvoriti između 40 i 50 novih radnih mjesta.

“Zapošljavanjem između 40 i 50 mladih ljudi, ta investicija će svakako doprinijeti demografskoj revitalizaciji ovoga kraja. Pevex je hrvatska kompanija i mi podržavamo ulazak domaćeg kapitala u Ličko-senjsku županiju. Možemo kazati da će ova i slične investicije omogućiti ostanak mladih ljudi u ovoj županiji”, rekao je Petry.

Dodao je da će u suradnji s Ličko-senjskom županijom i Gradom Gospićem Pevex imati potrebnu potporu kako bi se projekt što prije realizirao.

19 Odgovora

  1. Priznajem samo Pevec i podržavam jedino gospodina Zdravka. Kakav Pevex, kakav Krešimir.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari