Huawei predstavio revolucionarni 5.5G standard

Promo
Huawei predstavio novi 5.5G standard, Barcelona, Foto: Promo

Huawei je na najvećem godišnjem sajmu industrije mobilnih komunikacija, MWC Barcelona, predstavio novi 5.5G standard, koji u komercijalnu primjenu ulazi već ove godine, a dodatno će otključati potencijal mobilnih mreža i stvoriti nove prilike za rast telekomunikacijske industrije.

5.5G biti ključna prekretnica u evoluciji 5G mreže te još ubrzati razvoj i korištenje mobilnih usluga, navodi se u priopćenju.

Cilj tvrtke je promovirati inteligentnu digitalnu transformaciju u svim industrijama, izgraditi uspješan industrijski ekosustav, ubrzati pozitivan poslovni ciklus 5G i pripremiti se za nadolazeću eru 5.5G.

Predstavljen je i cijeli niz 5.5G, F5.5G i Net5.5G proizvoda i rješenja ove tvrtke za više scenarija a naglasili su i kako su već pomogli operaterima da pokrenu 5.5G komercijalnu verifikaciju i testiranje u više od 20 gradova diljem svijeta, priopćeno je iz tvrtke.

Na MWC-u Huawei će lansirati i prvi temeljni model telekomunikacija u industriji koji će ponuditi inteligentne aplikacije temeljene na ulogama i scenarijima za podršku zahtjevima industrije za agilnim pružanjem usluga.

5.5G tehnologija donosi značajna poboljšanja u odnosu na 5G na različitim pokazateljima performansi. U downlinku, maksimalna brzina doseže 10 Gbps, što je značajan skok s početnih jedan Gbps 5G mreže.

Ova tehnologija olakšava i inovativne usluge poput XR-a i 3D prikaza bez naočala.

Tijekom MWC Barcelona 2024, Huawei je ugostio brojne globalne operatere, industrijske partnere i voditelje javnog mišljenja za rasprave o budućoj sinergiji mreže, oblaka i inteligencije na svom izlogu “Advance Intelligence”.

7 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari