Hrvatski gaming studio potpisao ugovor s američkim izdavačem

Resetna, Foto: Today's Games.com

Today’s Games, hrvatski gaming studio koji je okupio 11 veterana svjetske gaming industrije, potpisao je ugovor s američkim izdavačem Freedom Games o zajedničkoj suradnji na razvoju i promociji igre “Resetna” na svjetskom tržištu.

“Resetna” je već najavljena na nedavnom Reboot Developu u Dubrovniku, a pripada svjetski popularnom žanru metroidvania, zasnovanom na kompleksnoj priči, igrivosti i uvjerljivim likovima.

Planirani datum izlaska igre na svjetsko tržište je siječanj 2025., a suradnja s američkim izdavačem bit će ključna za to, navode iz Today’s Gamesa.

“Today’s Games smo osnovali kako bismo iz Hrvatske donosili igre svjetske razine. Sigurni smo da će uza takvog snažog partnera, igra ostvariti svoj potencijal na američkom, europskom te drugim svjetskim tržištima”, rekao je Darijan Kosić, izvršni direktor tvrtke Today’s Games.

Dodao je i kako suradnjom sa svjetski poznatim izdavačima slijede uspješan primjer drugih studija u Hrvatskoj i pomiču percepciju Hrvatske kao izvora gaming inovacija i kvalitetnih igara na karti svijeta.

Today’s Games, podsjeća Hina, osnovan je početkom 2023. sa sjedištem u Zagrebu te okuplja 11 veterana industrije koji stoje iza kultnih naslova kao što su SCUM, Serious Sam, League of Legends, Red Solstice i Talos Principle.

4 Odgovora

    1. Ne slažem se. Igre stimuliraju na razmišljanje i opuštaju, to je dokazano.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari