Francuska kozmetička kompanija zatvara trgovine

pixabay.com
Prirodna kozmetika, ilustracija Foto: Pixabay.com

Francuska kozmetička tvrtka, Yves Rocher, u sljedećih nekoliko mjeseci, prema najavama, planira zatvoriti sve svoje trgovine u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Poznati francuski brend prirodne kozmetike, koji je osnovao upravo Yves Rocher, šezdesetih godina prošlog stoljeća u Francuskoj, vijest o zatvaranju je objavio u Stuttgartu, gdje se nalazi sjedište trgovačkog lanca za Njemačku.

Kako prenosi SEEbiz, Yves Rocher će nastaviti online prodaju, ali sa zatvaranjem trgovina pogođeno je stotine zaposlenika.

“S postojećim poslovnim modelom Yves Rocher više nije u mogućnosti poslovati održivo i uspješno. Trgovine će se postupno zatvarati u narednim mjesecima”, objavili su iz sjedišta prodaje za njemačko govorno područje u Stuttgart-Vaihingenu.

Prema ranijim korporativnim informacijama, tvrtka ima oko 140 podružnica u zemljama njemačkog govornog područja. Zatvaranje podružnice utjecat će na 350 zaposlenika, navodi se u priopćenju trgovačkog lanca.

Tvrtka od 1973. godine bilježi velike uspjehe, gaje svoje biljke za proizvode već više od 60 godina, uz moto: “Uvijek držati noge i cijene na zemlji”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Komentari