Ericsson NT potpisao nove ugovore vrijedne osam milijuna eura

Ericsson NT/Press
Ericsson Nikola Tesla, upravna zgrada, zagreb Foto: Ericsson NT/Press

Ericsson Nikola Tesla potpisao je nekoliko novih ugovora vrijednih gotovo osam milijuna eura (bez PDV-a), a ugovori su vezani uz digitalnu transformaciju društva te modernizaciju komunikacijskih mreža, izvijestili su u srijedu iz te tehnološke kompanije.

Tako je, piše Hina, s Ministarstvom unutarnjih poslova ugovorena isporuka novih mobilnih sustava za nadzor zelene granice tijekom 2024. godine, što će, napomenuli su iz kompanije, dodatno povećati tehničke kapacitete za nadzor.

Nastavlja se i suradnja s Hrvatskim cestama na izgradnji Nacionalne pristupne točke, dok je s Ministarstvom kulture i medija potpisan novi ugovor vezan uz projekt digitalizacije kulturne baštine (eKultura).

Tu je i nastavak suradnje s Ministarstvom pravosuđa i uprave te Državnom geodetskom upravom vezano uz Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i katastra.

Sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva, pak, ugovorena je isporuka Once Only Technical System (OOTS) platforme za razmjenu servisa na razini Europske unije.

Potpisani su i ugovori vezani uz digitalizaciju javne uprave te su ugovoreni i poslovi vezani uz modernizaciju komunikacijskih mreža na tržištu susjednih zemalja, izvijestili su iz Ericsson Nikole Tesle.

9 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari