Državne nekretnine daju u zakup poslovne prostore diljem Hrvatske

nekretnine
Foto: Pixabay

Državne nekretnine objavile su javni poziv za zakup deset poslovnih prostora i 21 garaže u državnom vlasništvu s rokom za predaju ponuda do 26. travnja do 12 sati.

Trećim ovogodišnjim natječajem, pojašnjava Hina, država daje u zakup poslovne prostore u Zagrebu, Varaždinu, Iloku, Splitu, Rijeci, Matuljima, Puli i Stivanu na Cresu, dok se većina spomenutih garaža nalazi u Zagrebu.

Poslovni prostori prve gradske zone mogu se zakupiti u Splitu i Matuljima.

Splitski prostor nalazi se u blizini Starog placa, to jest starog Hajdukovog igrališta, a početna mjesečna zakupnina za zakup 120 kvadrata iznosi 1.678,74 eura.

Na Kastavskoj cesti 3 u Matuljima, pak, u zakup je ponuđen manji prostor od 40-ak četvornih metara sa zakupninom u iznosu od 265,23 eura.

Poslovni prostor smješten u drugoj gradskoj zoni daje se u zakup u Rijeci na adresi Školjić 7B uz istoimeno parkiralište, a početni iznos zakupa ovog prostora od 76 kvadrata iznosi 1672 eura.

U Zagrebu se u zakup daju prostori treće zone – veći od 187,90 kvadrata u Božidara Adžije 29 s početnom mjesečnom zakupninom od 968,69 eura te manji od 31 četvornog metra u Omiškoj 22 na Knežiji, gdje početna zakupnina iznosi 208,32 eura.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, osobno ili poštom, a javno će se otvarati 26. travnja u 13:30 sati. Detaljne informacije o prostorima s fotografijama mogu se pogledati na Natječaj za zakup poslovnih prostora 3/24.

3 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari