Državne nekretnine daju u zakup 34 poslovna prostora na deset godina

pixabay.com
Natječaj za državne nekretnine, Foto: Pixabay/Ilustracija

Tvrtka Državne nekretnine raspisale su javni natječaj za zakup 34 poslovna prostora u Zagrebu, Bjelovaru, Bakru, Karlovcu, Matuljima, Osijeku i Rijeci, natječaj je otvoren do 27. listopada 2023. godine.

Ugovor o zakupu državnog prostora sklapa se s najboljim ponuditeljem na vrijeme od 10 godina, priopćeno je iz te tvrtke.

U Zagrebu je ponuđeno 19 poslovnih prostora od kojih su tri garaže, a prostori se većinom nalaze u užem i širem centru Zagreba, prenosi Hina, i pozicionirani su u prizemljima uličnih zgrada na frekventnim lokacijama. 

Početne cijene zakupa prostora u Zagrebu kreću se od 35 eura po četvornom metru pa do 2.800 eura, ovisno o kvadraturi i lokaciji.

Također, Državne nekretnine oglasile su natječaj i za tri garaže u Zagrebu, u ulici Svetice te u Ujevićevoj i Radauševoj ulici.

Prostori u Karlovcu oglašeni su po početnoj cijeni od 88,93 eura i 89,89 eura, dok su najveći poslovni prostori oglašeni spomenutim natječajem u Rijeci od 158 kvadrata i u Zagrebu – Pod Zidom – od 156 kvadrata. 

U Rijeci je ponuđeno pet poslovnih prostora dok u Osijeku potencijalni zakupci mogu razgledati i podnijeti ponudu po natječaju za dva poslovna prostora, a u Bjelovaru za tri poslovna prostora.

Prostori se daju u zakup u viđenom stanju te se prethodno mogu pogledati između 16. i 20. listopada 2023. prema rasporedu objavljenom u Javnom pozivu 7/23. Ponude za zakup dostavljaju do podneva 27. listopada 2023.

2 Odgovora

  1. Lijepo od naše države. U tu istu nekretninu koju oni daju u zakup treba vjerovatno uložiti veću svotu novca jer su to vjerovatno neki raspali podrumi.

  2. Da te nekretnine icem vrijede odavno bi bile prodane, kao i sve ostalo sto država rasprodaje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari