Daruvarske toplice raspisale natječaj vrijedan 12,16 milijuna eura

Wikimedia Commons
Daruvarske toplice, Foto: Wikimedia Commons

Daruvarske toplice objavile su međunarodni javni natječaj vrijedan 12,16 milijuna eura za izgradnju novog rekreacijskog centra, rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih smještajnih jedinica te izgradnju novih termalnih bazena.

Projekt se u potpunosti financira putem Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO). Odabir ponude izvršit će se po kriteriju ekonomski najpovoljnije ponude, a osim cijene dodatno će se bodovati i kriterij kvalitete.

Nakon završetka postupka nabave i odabira najpovoljnije ponude, sklopit će se ugovor s odabranim ponuditeljem te je očekivani početak izvođenja radova kraj rujna odnosno početak listopada ove godine, rekao je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

U tijeku je i prethodno savjetovanje za odabir stručnog nadzora izvođenja radova izgradnje i rekonstrukcije turističke infrastrukture, prenosi Hina.

Zadovoljstvo zbog činjenice da ovaj vrijedan projekt sada ulazi u fazu konkretne realizacije izrazio je i župan Marko Marušić.

“Bjelovarsko-bilogorska županija kao osnivač Daruvarskih toplica puno očekuje od ovog projekta koji je ključan za daljnji razvoj zdravstvenog turizma na području naše županije i upravo zato izražavam zadovoljstvo zbog činjenice da projekt ulazi u fazu konkretne realizacije. Nama kao osnivaču u interesu je da izgradnja krene što prije”, poručio je župan Marušić.

Naglasio je važnosti projekta i koristi koje će njegova realizacija donijeti ne samo Toplicama, nego i gradu Daruvaru te Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u cjelini.

Modernizacija i revitalizacija Toplica od velike je važnosti i za grad Daruvar, rekao je gradonačelnik Damir Lneniček.

8 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari