Raspisan javni poziv za prijedloge za dodjelu nagrade “Inovacija godine 2023.”

Pixabay.com
natječaj za inovaciju godine, Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Hrvatska zajednica inovatora raspisala je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade “Inovacija godine” za 2023. godinu, koja se dodjeljuje se za komercijaliziranu inovaciju, kao priznanje unapređenju i promicanju inovatorstva i inovativnog promišljanja u funkciji podizanja inovativnosti i konkurentnosti gospodarstva RH .

Nagrada se dodjeljuje inovativnim pojedincima, državljanima RH ili autorskim timovima čiji su članovi državljani RH i to u četiri kategorije – inovaciji inovatora pojedinca ili tima (fizičke osobe), inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar malog gospodarskog subjekta (start-up, male tvrtke do 50 zaposlenih), inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar srednjeg ili velikog gospodarskog subjekta (50 ili više zaposlenih) te inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar javne ustanove (fakulteti, istraživačko razvojni instituti i slično).

Rok za predaju prijedloga je 17. svibnja 2024. godine do 16 sati, dok će se dobitnici nagrada proglasiti na svečanosti  krajem istog mjeseca. Inače, prijedlog za dodjelu nagrade mogu dati članovi Hrvatske zajednice inovatora, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana, te sve pravne i fizičke osobe.

Obrazac i životopis dostavljaju se elektroničkim putem na adresu uih@inovatorstvo.com ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Hrvatska zajednica inovatora, Dalmatinska 12, HR – 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu “Inovacija godine”. 

2 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari