Promjene u upravi HT-a, Nataša Rapaić predsjednica od srpnja

pixabay.com
Hrvatski telekom, Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, Kostas Nebis 1. srpnja 2024. godine odlazi iz Hrvatskog Telekoma (HT) te nastavlja karijeru u Deutsche Telekom grupi, preuzimajući funkciju predsjednika Uprave OTE grupe u Grčkoj.

Nova predsjednica Uprave bit će Nataša Rapaić. Do srpnja 2024. godine, Kostas Nebis nastavlja obnašati funkciju predsjednika Uprave HT-a, na kojoj je od travnja 2019. godine“, izvijestili su u četvrtak iz HT-a.

Tijekom njegovog mandata, HT je zabilježio pozitivan preokret u poslovanju stavljanjem naglaska na povećanje zadovoljstva zaposlenika i korisnika, ostvarujući pritom iznimne poslovne rezultate, ubrzani rast poslovanja i učvršćujući vodeću poziciju na tržištu, što su pratila i najveća ulaganja u gigabitnu infrastrukturu i digitalna rješenja, ističu iz te kompanije, prenosi Hina.

“Kao predsjednik Uprave, Kostas Nebis imao je ključnu ulogu u uspjesima Hrvatskog Telekoma. Kostas je uspješno vodio HT stavljajući korisnike u središte, istodobno stvarajući temelje za razvoj poslovanja u budućnosti. Zahvalna sam mu na njegovoj predanosti i sretna što ćemo nastaviti surađivati kada preuzme funkciju predsjednika Uprave OTE-a u Grčkoj“ izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekoma za Europu. 

Nataša Rapaić dužnost predsjednice Uprave i glavne izvršne direktorice Hrvatskog Telekoma, preuzet će 1. srpnja 2024. godine. U HT-u od 2013. godine obnaša dužnost članice Uprave i glavne operativne direktorice za privatne korisnike.

„S Natašom Rapaić imamo snažnu nasljednicu iz vlastitih redova. S obzirom na njezinu usmjerenost razvoju i rastu poslovanja te dosad postignute odlične rezultate, Nataša će i kao predsjednica Uprave nastaviti uspješnu priču Hrvatskog Telekoma”, izjavila je Leroy.

3 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari