OpenAI napravio ChatGPT za tvrtke, prodaja kreće idući tjedan

pixabay.com
Umjetna inteligencija, ilustracija Foto: Pixabay.com

OpenAI izdaje verziju svog popularnog alata ChatGPT namijenjenog prevenstveno tvrtkama i poslovanju, objavila je ta tvrtka u ponedjeljak.

Nova usluga, nazvana ChatGPT Enterprise, najavljena je postom na blogu tvrtke, gdje je navedeno da će poslovnim klijentima za kupnju biti dostupna od ponedjeljka.

Enterprise garantira pružanje “sigurnosti i privatnosti na razini poduzeća” u kombinaciji s “najmoćnijom verzijom ChatGPT-ja dosad” za sve tvrtke koje žele uskočiti u generativni AI.

Neki od prvih kupaca ChatGPT Enterprisea uključuju fintech startup Block, kozmetičkog diva Estee Lauder Companies i tvrtku za profesionalne usluge PwC.

Ova dugo očekivana najava OpenAI-ja dolazi u trenutku kada kompanija ističe da su zaposlenici iz više od 80 posto kompanija s Fortune 500 liste već počeli koristiti ChatGPT otkako je javno lansiran krajem prošle godine, prema analizi računa povezanih s korporativnim domenama e-pošte.

OpenAI nije javno objavio raspon cijena za ChatGPT Enterprise, već je umjesto toga zamolio potencijalne poslovne klijente da kontaktiraju njegov prodajni tim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari