KRAŠ & shop od sutra na zagrebačkom Kolodvoru

Val grupa/Press
KRAŠ&shop, Ravnice, Zagreb Foto: Val grupa/Press

Novi KRAŠ & shop od sutra, 9. listopada, otvara se i na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, nakon otvaranja poslovnice na Ravnicama sredinom listopada, u sklopu ulaganja u vlastite maloprodajne kapacitete i prateće renovacije ključnih poslovnica, priopćeno je iz Kraš-a.

Poslovnica na Autobusnom kolodvoru je renovirana i modernizirana a ujedno i najveća. U ponudi će imati znatno širi asortiman kako bi se što bolje prilagodio različitim potrebama i preferencijama kupaca.

„Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru ima gotovo kultni status, kako za same Zagrepčane, tako i za putnike i turiste koji Zagrebu dolaze u posjet. Nova KRAŠ & shop poslovnica sada nudi još veći izbor proizvoda i veće mogućnosti odabira za kupce. Kako smo naglasili i prilikom otvaranja poslovnice na Ravnicama, ove promjene nisu samo estetske prirode, već se usredotočujemo na pružanje posebne pažnje svakom kupcu. KRAŠ & shop predstavlja mjesto gdje uz srdačnu dobrodošlicu svatko može potražiti što mu treba, bilo da je riječ o Kraševom tradicionalnom asortimanu ili proizvodima iz proširene ponude“, izjavio je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.

Ulaganje u preuređenje poslovnice i proširenje asortimana investicija je koja reflektira Kraševu poslovnu filozofiju kojoj je prioritet zadovoljstvo potrošača temeljeno na kvaliteti proizvoda i usluga, priopćeno je iz Kraš-a.

5 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari