Kompanija Ericsson NT potpisala nove ugovore vrijedne više od sedam milijuna eura

Pixabay.com
Ugovor, ilustracija Foto: Pixabay.com

Kompanija Ericsson Nikola Tesla (ENT) potpisala je nekoliko novih ugovora vrijednih više od sedam milijuna eura, bez PDV-a, i to za modernizaciju i održavanje mobilnih mreža te digitalnu transformaciju, izvijestili su u petak iz ENT-a.

Poslove modernizacije i održavanja mobilnih mreža ENT je ugovorio na tržištima susjednih zemalja, a u području digitalne transformacije potpisali su ugovore iz segmenta zdravstva, nacionalne sigurnosti i digitalizacije javne uprave, prenosi Hina.

Više detalja o tim poslovima iz ENT-a nisu otkrili, ali su za idući tjedan najavili objavu financijskog izvješća za treće tromjesečje, u kojemu će biti i više detalja o poslovanju.

Podsjetimo, prošli mjesec su objavili da su u srpnju i kolovozu potpisali ugovore vrijedne više od četiri milijuna eura bez PDV-a.

S Carnetom je tada potpisan ugovor vezan uz primjenu digitalne tehnologije u nastavi kao dio projekta eŠkole, a u sklopu projekta na lokacije škola u svim županijama instaliraju se digitalne bežične vremenske stanice

5 Odgovora

  1. Kakvi su ovo smiješni iznosi. Pa Vincek na Kvatriću napravi mjesečni promet veći nego ovi njihovi ugovori.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari