Izabrano pet najgorih automobila 2024. godine, na vrhu liste Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee, Foto: Wikimedia Commons

Portal Consumer Reports, jedan od najvažnijih izvora informacija za sve koji kupuju automobil, izabrao je pet najgorih modela 2024. godine.

Neslavno prvo mjesto “automobila koje treba izbjegavati” pripalo je vozilu Jeep Grand Cherokee koji je iznimno nepouzdan, a uz to i prilično skup.

Drugi najgori novi brend je Range Rover Sport koji je odmah po predstavljanju dobio izuzetno loše recenzije, s čime se slaže i Consumer Reports te čitateljima preporuča da ga izbjegavaju pod svaku cijenu usprkos nekim dobrim karakteristikama kako što su prostrani prtljažnik i udobna sjedala.

Range Rover Sport, Foto: Wikimedia Commons

Slijedi Jaguar F-Pace, a razlog zbog kojeg se našao na listi je velika količina buke koju proizvodi, što, kako svjedoči vlasnik jednog takvog automobila, nije riješeno ni nakon posjeta automehaničaru.

Jaguar F-Pace, Foto: Jaguarusa.com

Problem s bukom ima i četvrtoplasirani GMC Sierra 1500, a uz to je i nepouzdan.

GMC Sierra 1500, Foto: Wikimedia Commons

Posljednje mjesto na listi podijelila su dva modela električnog automobila Rivian, odnosno R1S i R1T. Consumer Reports je pohvalio njihove performanse, ali ih također smatra nepouzdanima te navodi i kako su dionice Riviana tijekom vikenda pale na najnižu razinu dosad.

Rivian R1S, Foto: Rivian.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari