HUM CROMA: Mislav Vučić iz JGL-a proglašen za menadžera godine u kategoriji velikih poduzeća

HINA/Tomislav Pavlek/ tp
Dodijeljena je nagrada CROMA-e za najbolje menadžere i poduzetnike za 2023. godinu, na slici Mislav Vučić, Foto: HINA/Tomislav Pavlek

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM) CROMA dodijelilo je nagradu Menadžer godine za 2023., a u kategoriji velikih poduzeća nagrada je pripala Mislavu Vučiću iz Jadran Galenskog Laboratorija. Anita Cvetić Orešanin iz Poslovne inteligencije nagrađena je kao najbolja menadžerica u kategoriji srednjih poduzeća, a Iva Rogović Lekić iz tvrtke MARSH u kategoriji malih poduzeća.

Ukupno je dodijeljeno 11 nagrada u različitim kategorijama i to menadžerima koji se ističu poduzetničkim duhom, entuzijazmom i profesionalnim, etičkim i odgovornim poslovanjem, kažu u HUM CROMA-i.

Nagradu Menadžer godine dodjeljuje žiri koji čine poslovni lideri, članovi Izvršnog i Upravnog odbora HUM-CROMA-e, predstavnici akademske zajednice, medija, Hrvatskog poslovnog saveza za održivi razvoj te im se svake godine priključuju i prošlogodišnji dobitnici, prenosi Hina.

“Ono što ove nagrade čini posebnima je činjenica da su odraz zajedničkog rada i predanosti, bez obzira na to što ističu pojedinca. Današnje poslovno dinamično okruženje zahtijeva od menadžera da imaju jasnu stratešku sliku, ali da budu fleksibilni i strastveni u onome što rade. U JGL-u smo dokazali da je moguće ostvariti dobre rezultate i u teškim vremenima, upravo zbog strasti i predanosti”, istaknuo je Vučić, dobitnik nagrade Menadžer godine u kategoriji velikih poduzeća.

Hina
Predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, Gordana Kovačević, Foto: Hina/Tomislav Pavlek

Nagrada za životno djelo dodijeljena je predsjednici Uprave Ericsson Nikole Tesle Gordani Kovačević i predsjedniku Upravnog odbora poslovne grupe Auto Hrvatska Bogdanu Tihavi, dok je nagrada “Tihomir Premužak” za pozitivan društveni utjecaj pripala Kristijanu Cinottiju iz tvrtke MAZARS CINOTTI AUDIT.

Dubravka Vrgoč iz tvrtke Projekt Open House Zagreb 2023. pobijedila je u kategoriji projektni menadžer, a Teo Širola iz tvrtke Metamorfoza d.o.o. u kategoriji mladi menadžer. Huseyin Bahadir Bedir iz Međunarodne zračne luka Zagreb dobio je priznanje žirija u kategoriji stranog menadžera, dok je Vjekoslav Majetić iz tvrtke DOK-ING d.o.o. poduzetnik godine. Tomislav Cikač iz tvrtke Pro-Klima najbolji je menadžer u kategoriji inozemne tvrtke.

“Najvažniji sastojak uspjeha su ljudi, menadžeri i poduzetnici – oni su pokretači svega u društvu i na njihovoj inovativnosti, entuzijazmu, usmjerenosti, radu i brizi o održivosti i budućim generacijama počiva uspjeh svake suvremene tvrtke i zemlje”, izjavila je predsjednica HUM-CROMA-e, Ana Soldo.

Nagrade su dodijeljene pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i supokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske te Grada Zagreba.

5 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari