Grad Vukovar osigurao 200 tisuća eura za potpore poduzetnicima

https://www.vukovar.hr/gradske-vijesti/289-upravni-odjel-za-gospodarstvo-poljoprivredu-i-medunarodnu-suradnju/18084-za-vukovarske-poduzetnike-200-000-eura-bespovratnih-potpora
Poticaji za poduzetnike, Grad Vukovar, Preuzeto sa: Grad Vukovar/Miroslav Šlafhauzer

Grad Vukovar osigurao je 200 tisuća eura za potpore poduzetnicima, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i najavio raspisivanje natječaja za ta sredstva.

“Intenzitet potpore je 40 do 60 posto sufinanciranja, ovisno o mjeri, a maksimalni iznos po poduzetniku je do 6.000 eura. Grad Vukovar je od 2015. godine kroz razne mjere poduzetnicima dodijelio više od 3,7 milijuna eura potpora”, rekao je Penava na konferenciji za novinare. 

Kazao je i kako se potpore dodjeljuju s ciljem poboljšanja vukovarskog gospodarstva.

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Kristina Bilić rekla je kako će se kroz javni poziv sufinancirati aktivnosti kroz tri mjere.

Prva mjera se odnosi na opremanje i uređenje poslovnog prostora, nabavu strojeva, uređaja, oprema, računalne opreme i računalnih programa.

“Druga je namijenjena troškovima priključka na struju, plin i vodu, a treća podmirenju troškova promidžbe i edukacije”, rekla je Bilić.

Javni poziv se otvara 15. ožujka i traje do utroška sredstava, a najkasnije do 1. lipnja.

4 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari