Gartner proglasio Infobip vodećom komunikacijskom platformom na svijetu

Silvio i Roberto Kutić, Foto: Damir Senčar/HINA

Gartner, jedna od najjačih globalnih analitičkih kuća za ICT, proglasila je Infobip vodećom globalnom komunikacijskom platformom i liderom na CPaaS (Communications Platform-as-a-Service) tržištu, izvijestili su u četvrtak iz Infobipa.

Infobipova globalna cloud komunikacijska platforma prepoznata je kao vodeća u Gartnerovom prvom “Magičnom kvadrantu” za CPaaS zahvaljujući cjelovitosti vlastite vizije i sposobnosti izvršenja, navodi se u priopćenju vodeće domaće ICT tvrtke koje prenosi Hina.

“Vjerujemo da ovo Gartnerovo priznanje odražava uložene investicije u pružanje inovativnih proizvoda i usluga, uz naš globalni doseg i razmjer”, komentirao je suosnivač i izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić.

Dodao je da Infobip nudi globalno sveobuhvatno mjesto za višekanalne interakcije i komunikacije, ali i da tu ne staju nego “daju sve od sebe” kako bi osigurali da će ostati vodeća svjetska komunikacijska platforma, posebice zbog prognoze da bi tržište CPaaS-a moglo narasti na 30,6 milijardi dolara do 2026. godine.

Za Gartnerovo novo izvješće “Magični kvadrant” iz Infobipa kažu da je vrhunac istraživanja temeljenog na činjenicama na određenim tržištima te pruža široki pogled na relativne pozicije pružatelja usluga na tim tržištima, a koje pak raspoređuje u četiri kvadranta – lideri, Izazivači, vizionari i nišni igrači.

2 Odgovora

  1. Još jedan pokazatelj koliko je Infobip zapravo uspješna i ogromna kompanija, te se vidi koliko je napredovao i daleko dogurao.

  2. Penzijski fond Hrvatskih gradana bi trebao biti investiran u Infobip…
    Cestitam “ekipi” na svom radu…✌️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari