Započela izgradnja nove zgrade OIV-a u Zadru, vrijednost projekta 2,3 milijuna eura

Gradnja, ilustracija, Foto: Freepik.com/WangXiNa

U Zadru su započeli radovi na izgradnji nove poslovne zgrade tvrtke Odašiljači i veze (OIV), ukupne vrijednosti 2,3 milijuna eura, koju izvodi tvrtka Graditelj svratišta, priopćeno je iz OIV-a.

Planirana je izgradnja gospodarsko-poslovne zgrade na površini od 2.084 četvornih metara i skladišnog prostora ukupne površine 1.185 četvornih metara i to u tri dijela.

Prva faza obuhvatit će izgradnju poslovne zgrade, pogonsko-skladišnog i uredskih prostora, dok će u drugoj i trećoj fazi biti izgrađeno zatvoreno i otvoreno skladište, objavili su iz te državne tvrtke.

Predsjednik Uprave OIV-a, Mate Botica, i član Uprave, Denis Nikola Kulišić, obišli su lokaciju buduće poslovne zgrade na Gaženičkoj cesta bb, dok su stručnjaci OIV-a službeno uveli izvođača u posao.

Svečanosti na lokaciji novog objekta prisustvovali su državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver te predstavnici lokalne samouprave koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog projekta, prenosi Hina.

Među njima su bili župan Božidar Longin, zamjenik župana Šime Vicković, gradonačelnik grada Zadra Branko Dukić, zamjenik gradonačelnika Ante Babić, pročelnik za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap, kao i predstavnici izvođača, nadzora i projektant.

“Drago mi je da je upravo Zadar odabran za novi moderan logistički centar za Dalmaciju. Ova investicija pokazuje i da se OIV razvija na pravi način te postaje visokotehnološka kompanija koja prati razvoj novih tehnologija i trendova, a što u konačnici znači bolju i kvalitetniju uslugu za sve naše građane”, rekao je Bilaver.

Odašiljači i veze d.o.o.

Ulica grada Vukovara 269d, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
34.172.382,24 (2022)
Broj zaposlenih:
310 (2022)

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari