RALU Logistika ulaže 15 milijuna eura u nove skladišne kapacitete i otvara 100 radnih mjesta

Foto: Wenxin Dong/Pexels

Tvrtka RALU Logistika ulaže 15 milijuna eura u nove duboko smrznute skladišne kapacitete i otvara 100 radnih mjesta, izvijestili su u ponedjeljak.

Riječ je, kako navode u priopćenju a prenosi Hina, o investiciji proširenja skladišnih kapaciteta u duboko smrznutom i hlađenom režimu u poslovnoj zoni Dragošićka u Rugvici, vrijednoj više od 15 milijuna eura, kojom će odgovoriti na potrebe klijenata i podržati njihov daljnji rast te se na vrijeme prilagoditi sve bržem razvoju modernog tržišta.

Pritom će, napominju, otvoriti i novih 100 radnih mjesta.

Radovi na novim skladišnim kapacitetima u Rugvici započeli su u travnju, a otvorenje se očekuje početkom 2024. godine.

Izgradnjom novog duboko smrznutog skladišta kapaciteti RALU Logistike narast će za 6.500 novih paletnih mjesta, uz postojećih 10.000, a paralelno se ulaže i u novi vozni park kroz kupnju 25 vozila za međunarodni transport te 10 novih distributivnih vozila za dostavu unutar Hrvatske.

“Novim investicijskim ciklusom značajno povećavamo smještajne kapacitete u smrznutom režimu, što će nam omogućiti snažan razvoj i širenje nacionalne distributivne mreže”, istaknuo je predsjednik Uprave RALU Logistike Mario Mesaroš.

RALU trenutno broji flotu od preko 300 kamiona te zapošljava više od 600 ljudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Komentari