RALU Logistika ulaže 15 milijuna eura u nove skladišne kapacitete i otvara 100 radnih mjesta

Foto: Wenxin Dong/Pexels

Tvrtka RALU Logistika ulaže 15 milijuna eura u nove duboko smrznute skladišne kapacitete i otvara 100 radnih mjesta, izvijestili su u ponedjeljak.

Riječ je, kako navode u priopćenju a prenosi Hina, o investiciji proširenja skladišnih kapaciteta u duboko smrznutom i hlađenom režimu u poslovnoj zoni Dragošićka u Rugvici, vrijednoj više od 15 milijuna eura, kojom će odgovoriti na potrebe klijenata i podržati njihov daljnji rast te se na vrijeme prilagoditi sve bržem razvoju modernog tržišta.

Pritom će, napominju, otvoriti i novih 100 radnih mjesta.

Radovi na novim skladišnim kapacitetima u Rugvici započeli su u travnju, a otvorenje se očekuje početkom 2024. godine.

Izgradnjom novog duboko smrznutog skladišta kapaciteti RALU Logistike narast će za 6.500 novih paletnih mjesta, uz postojećih 10.000, a paralelno se ulaže i u novi vozni park kroz kupnju 25 vozila za međunarodni transport te 10 novih distributivnih vozila za dostavu unutar Hrvatske.

“Novim investicijskim ciklusom značajno povećavamo smještajne kapacitete u smrznutom režimu, što će nam omogućiti snažan razvoj i širenje nacionalne distributivne mreže”, istaknuo je predsjednik Uprave RALU Logistike Mario Mesaroš.

RALU trenutno broji flotu od preko 300 kamiona te zapošljava više od 600 ljudi.

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Komentari