Poziv za mikro, male i srednje poduzeća na radionice i dostavu projekata ‘Inovacijski vaučeri za MSP-ove’

pixabay.com
ilustracija Foto: Pixabay.com

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja uputilo je poziv za mikro, mala i srednja poduzeća za virtualne informativne radionice vezane uz poziv na dostavu projektnih prijedloga ‘Inovacijski vaučeri za MSP-ove’.

Virtualna radionica za  poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacijski vaučeri za MSP-ove” (PK.1.1.06) održat će se u četvrtak 23. svibnja 2024. godine s početkom u 13:00 sati.

Radionica će se održati putem platforme TEAMS. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje do 21. svibnja 2024. godine.
 
“Zbog ograničenog broja korisnika MS Teams platforme, molimo Vas da se na radionicu prijavite s najviše dvije mail adrese po instituciji/poduzetniku. Očekivano trajanje radionice je 2 sata.”, poručeno je iz ministarstva.

Na nju se možete prijaviti putem poveznice: prijava na radionicu.

Svi prijavljeni će putem elektroničke pošte dobiti poveznicu za sudjelovanje na radionici. Prilikom prijave možete putem poveznice na prijavnom obrascu postaviti pitanje vezano uz Poziv na koje će biti odgovoreno na radionici.

Radionica će se održati na hrvatskom jeziku i besplatna je za sudjelovanje. Radionica se snima, a snimke i prezentacija s radionice bit će objavljene i dostupne na poveznicama koje će Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objaviti na svojim stranicama i na portalu https://eufondovi.gov.hr/inovacijski-vauceri-za-mspove/.

6 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari