Otvoren novi skladišni centar u Zaprešiću

Fontana d.o.o.
Skladište u Zaprešiću, Foto: Fontana d.o.o./PR

U svjetlu kontinuiranog širenja i inovacija, Fontana d.o.o., inovativna hrvatska tvrtka u području logistike i e-commercea, otvorila je novi skladišni centar u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB.

Ovaj fulfillment centar namijenjen za skladištenje, sortiranje, pakiranje te cjelokupnu mikrologistiku, predstavlja ključni korak u realizaciji ambicioznih planova za pružanje modernih logističkih usluga i potporu e-commerce sektoru, priopćeno je iz tvrtke.

„Otvorenje novog centra simbolizira značajan napredak u poslovanju Warehouse 3PL.hr HUB-a, a planirano je i daljnje širenje kapaciteta montažnim objektima. U sklopu širenja, Warehouse 3PL.hr HUB značajno će povećati svoj tim, što odražava predanost stvaranju novih radnih mjesta i poticanju lokalnog gospodarstva“, navodi se u priopćenju.

Suradnja sa softwareskom tvrtkom Combis na projektima digitalizacije poslovanja dodatno naglašava posvećenost inovacijama i optimizaciji procesa, a veliki dio investicije trebao bi biti pokriven iz fondova EU.

Novi skladišni centar za mikrologistiku klijentima omogućava značajne uštede, do čak 70 posto, i pojednostavnjenje poslovnih procesa. Bez obzira na veličinu tvrtke ili potrebu za skladištenjem, Warehouse 3PL.hr HUB nudi fleksibilne usluge po mjeri klijenta, omogućujući uštede u usporedbi s troškovima vlastitog skladišta i logistike.

„Osim toga, klijenti se mogu osloboditi brige o administrativnim obavezama i fokusirati na rast u čemu uvelike može pomoći i sestrinska tvrtka Virtual Office Croatia, lider u Hrvatskoj za usluge virtualnih ureda i razvoja poslovanja“, priopćeno je iz tvrtke.

Uz novootvoreno skladište u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB zadržat će i svoje manje skladište u centru Zagreba, naglašavajući predanost pružanju neprekidnih i prilagođenih logističkih rješenja.

Ova lokacija se pokazala iznimno korisnom za klijente iz e-commerce sektora, posebno za one koji koriste usluge same day delivery u suradnji s Woltom i Glovom.

4 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari