Kompanija TotalEnergies iz Francuske kupuje tri startupa

Pixabay.com
Električna energija, ilustracija, Foto: Pixabay.com

TotalEnergies ubrzava razvoj svog poslovanja s električnom energijom uz pomoć akvizicije triju startupova, objavio je u utorak francuski energetski koncern.

Kompanija je priopćila da su startupovi Dsflow, Nash Renewables i Predictive Layer već bili dio programa ubrzavanja poslovanja.

TotalEnergies preuzima i kontrolni udio od 56 posto u kompaniji Time2plug kako bi olakšao i ubrzao implementaciju jedinica za punjenje električnih vozila u Francuskoj za svoje B2B klijente, prenosi Hina.

Također je potpisao komercijalne ugovore s 10 drugih startupova koji su sudjelovali u programu ubrzanja.

Kompanija je priopćila da će akvizicijom Dsflowa svojim klijentima koji koriste više lokacija i koji troše električnu energiju pružiti inovativno rješenje za upravljanje njihovom imovinom u stvarnom vremenu i optimizaciju njihove strategije nabave.

TotalEnergies je također odlučio integrirati softversku platformu koju je razvio Nash Renewables kako bi optimizirao dizajn i radne parametre svojih projekata obnovljivih izvora energije.

Dok će korištenjem rješenja strojnog učenja i umjetne inteligencije Predictive Layera poboljšati izvedbu svojih trgovinskih operacija.

“Sva ova rješenja omogućit će nam da poboljšamo naše B2B ponude. Ovi pothvati svjedoče o učinkovitosti našeg programa ubrzanja ‘TotalEnergies On’, koji nam omogućuje da identificiramo, ubrzamo i, što je najvažnije, uspostavimo partnerstva s obećavajućim startupovima”, kazao je voditelj odjela za obnovljive plinske izvore i električnu energiju TotalEnergiesa Stéphane Michel.

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari