Promocija Splita u Istanbulu

Croatia Airlines/PR
Promocija Croatia Airlinesa, SDŽ i Grada Splita u Istanbulu, Foto: CA/PR

Croatia Airlines, Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Turistička zajednica grada Splita i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije promovirali su Hrvatsku turskim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima u Istanbulu, priopćeno je iz tvrtke Croatia Airlines.

Na prezentaciji je predstavljena i nova sezonska linija Croatia Airlinesa iz Splita u Istanbul, kojom će hrvatski nacionalni avioprijevoznik izravno povezivati najveće turističko središte Dalmacije i turski glavni grad.  

„Izravni međunarodni letovi Split – Istanbul planirani su triput na tjedan – utorkom, četvrtkom i subotom, do sredine listopada 2024. godine, čime Croatia Airlines omogućuje još kvalitetniju zračnu povezanost Splita s međunarodnim odredištima. Putnicima na ovoj liniji dostupne su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 179 eura“, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ove sezone povezivat će Zračnu luku Split s 21 međunarodnim odredištem, odnosno 22 zračne luke (Amsterdam, Atena, Beč, Berlin, Bukurešt, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, London Gatwick i London Heathrow, Lyon, Milan, München, Oslo, Pariz, Prag, Rim, Skoplje, Stockholm i Zürich).

Tijekom ove sezone, zrakoplovna tvrtka planira povezivati Hrvatsku s ukupno 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će pritom letjeti na 50 međunarodnih linija, navedeno je u priopćenju. Ukupno je planirano više od 17.200 letova, a u ponudi će biti gotovo dva milijuna sjedala. 

Croatia Airlines d.d.

Bani 75B, 10010, Buzin, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
220.182.222,18 (2022)
Broj zaposlenih:
923 (2022)

6 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari