C.I.A.K. Auto preuzima Stahlgruber trgovinu i Sim Impex

Freepik.com/snowing
Ugovor, ilustracija, Foto: Freepik.com/snowing

CIAK Grupa izvijestila je da je tvrtka u njezinu sastavu C.I.A.K. Auto d.o.o. Hrvatska potpisala transakciju preuzimanja dviju kompanija – ljubljanske Stahlgruber trgovine i banjalučkog Sim Impexa, članica LKQ Europe.

Transakcija preuzimanja Stahlgruber trgovine u potpunosti je završena, dok je izvršenje transakcije za tvrtku Sim Impex predmet odobrenja nadležnih tijela, piše u priopćenju, u kojem se ne navodi i vrijednost tih transakcija.

Stahlgruber trgovina je jedan od nezavisnih distributera u automotive aftermarketu (IAM) u Sloveniji i ostvaruje promet od 12 milijuna eura kroz svoje tri podružnice te s portfeljem od preko 100.000 referenci.

“S iskusnim timom, koji će i dalje voditi Benjamin Lenart kao predsjednik Uprave, te poslovnom kulturom i poslovnom ekspertizom vrlo sličnom tvrtki C.I.A.K. Auto, očekujemo da ćemo u potpunosti iskoristiti sinergije i omogućiti društvu još bolji rezultat idućih godina kao C.I.A.K. Auto Slovenija. Koristit ćemo sve pozitivne aspekte Društva za daljnje jačanje tržišne pozicije C.I.A.K. Auta u Adria regiji”, navode iz te grupe.

Dodaju da uzimajući u obzir osnovnu djelatnost CIAK Grupe i njezinu prisutnost u Sloveniji, tvrtka Stahlgruber trgovina će pomoći CIAK-u da se konsolidira u južnoj i istočnoj Europi, prenosi Hina.

2 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari