Maersk otvorio vlastito skladište u Hrvatskoj, prvi kupac Marks & Spencer

Foto: Pexels

Maersk, danska brodarska prijevoznička tvrtka, ojačao je svoje prisustvo u Hrvatskoj otvaranjem prvog vlastitog skladišta koje se nalazi oko 20 kilometara od Luke Rijeka, izvijestili su u utorak iz te kompanije.

Hina navodi da taj suvremeni skladišni objekt tipa A klase ima 12.000 četvornih metara površine, a izgrađen je s visokim sigurnosnim standardima i dizajniran za smanjenje emisije stakleničkih plinova zahvaljujući značajkama kao što su solarni krov ili LED svjetla koja smanjuju potrošnju energije.

Skladište ima fleksibilan kapacitet paleta i nudi cjelovita rješenja uključujući carinske usluge, kao i širok raspon dostupnih dodatnih usluga dodane vrijednosti. Dodatna pogodnost je blizina budućeg dubokovodnog terminala Rijeka Gateway.

Prvi kupac koji koristi taj skladišni prostor je britanski lanac odjećom Marks&Spencer.

Inače, ovo skladište dio je globalne Maerskove mreže koja sadrži 473 takva prostora, rasprostranjenih na svim kontinentima.

“Vrlo smo ponosni što smo pokrenuli svoje prvo vlastito skladište i unaprijedili našu logističku ponudu na hrvatskom tržištu”, istaknuo je prilikom otvaranja skladišta u ponedjeljak Ivić Vodopija, direktor za istočni Jadran i srednju Europu u Maersku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Komentari