Infobip predstavio inovaciju: Projekt globalne komunikacijske platforme

Hina
Predstavljanje Infobipovog projekta IPECI-CIS globalne komunikacijske platforme sljedeće generacije, koja je dio IPECI Cloud inicijative, Foto: Hina/Lana Slivar Dominić

Tvrtka Infobip predstavila je inovativni projekt globalne komunikacijske platforme sljedeće generacije. Platforma će unaprijediti sustav komunikacijske tehnologije kroz integraciju umjetne inteligencije.

Inovacija je pokrenuta u sklopu velikog europskog projekta kojim se žele unaprijediti infrastruktura i usluge u računalnom oblaku.

“Svi pokušavaju, ili većina njih, uzeti postojeću tehnologiju, napraviti dodanu vrijednost i uklopit to u europski cilj. Ono što mi želimo napraviti, mi želimo stvoriti novu tehnologiju, i dati tu tehnologiju drugima da mogu se uklopiti u ciljeve Europe.”, rekao je potpredsjednik za inženjerstvo Damir Prusac, Infobip, prenosi HRT.

Hina
Premijer Andrej Plenković na predstavljanju Infobipovog projekta IPECI-CIS globalne komunikacijske platforme, Foto: Hina/Lana Slivar Dominić

“Vi ste uvijek bili inovativni i korak ispred drugih i zato ovaj koncept stvaranja nove platforme, nove tehnologije, znači pravi iskorak jačanja konkurentnosti IT industrije u Europi u odnosu na one koji uglavnom dolaze iz SAD-a.”, poručio je prilikom predstavljanja predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari