Problemi s kriptovalutama: Korisnici na računima vidjeli nulu

Pixabay.com
Kriptovaluta, ilustracija, Foto: Pixabay.com

Coinbase Global imao je problema sa svojom aplikacijom, zbog kojih su mnogi korisnici vidjeli nulu na računima. Jedna od najvećih svjetskih burzi kriptovaluta priopćila je da je problem popravljen i da su sada gotovo sve usluge na web stranici vraćene.

“Vrlo mali broj kupaca još uvijek može vidjeti netočan saldo na svom računu. Naš tim radi na rješavanju ovog problema za te korisnike”, objavili su iz kripto mjenjačnice na društvenoj mreži X. Ranije su rekli da je imovina korisnika sigurna.

Čini se da je greška dio šireg problema koji je utjecao na izvedbu web stranice, posebice transakcija koje uključuju Ethereum i ERC-20 tokene.

Bitcoin je izgubio oko 2.800 dolara, ili više od četiri posto, u samo nekoliko minuta nakon što su se izvješća o prekidu rada proširila na društvenim mrežama, prenosi CNBC. Ova kriptovaluta je u posljednje vrijeme značajno porasla, premašivši 60.000 dolara, prvi put od 2021. godine, i dosegnuvši zajedničku tržišnu kapitalizaciju od gotovo 1,2 trilijuna dolara.

Izvršni direktor Coinbasea Brian Armstrong rekao je da se kripto mjenjačnica nosi s velikim porastom prometa.

Na svom vrhuncu, korisnički izvještaji o problemima prešli su više od 9.000, prema Downdetectoru, prenosi Reuters. No, u četvrtak, izvješća o problemima pala su na gotovo 28.

4 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari