Kaufland u širenje centra u Jastrebarskom investirao 19 milijuna eura

Novi Kauflandov centar u Jastrebarskom, Foto: Promo

Kaufland Hrvatska službeno je pustio u pogon dodatni objekt u sklopu logističko-distributivnog centra u Jastrebarskom od 16.000 metara kvadratnih, čime ukupna površina sada iznosi 92.000 metara kvadratnih.

U izgradnju tog objekta investirano je 19 milijuna eura.

Do kraja godine, navodi se u priopćenju, ovaj trgovački lanac otvorit će dvije nove poslovnice pa će broj trgovina narasti na 50, a s obzirom na daljnje planove ekspanzije, bilo je nužno potrebno stvoriti uvjete za dostavu veće količine artikala koji će kupcima u svim trgovinama diljem Hrvatske svakodnevno biti na raspolaganju.

Obilasku novog dijela logističkog centra prisustvovali su član Uprave za Prodaju i logistiku, Martin Marić, član Uprave za centralne službe Tomislav Šapina, direktor logističko-distributivnog centra Marko Škorpil, rukovoditeljica sektora Korporativnih komunikacija Marija Franić, te gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

Kauflandov centar u Jastrebarskom, Foto: Niko Goga

“S Kauflandom već godinama imamo odličnu suradnju i drago nam je što su baš naš grad prepoznali kao strateški važnu lokaciju za distribuciju proizvoda u cijelu Hrvatsku. Ovim putem čestitam Kauflandu na dovršetku još jednog impozantnog projekta te želim puno uspjeha u budućnosti”, kazao je Novosel.

“Ova investicija izuzetno je važna investicija za budućnost jer jedino proširenjem prostora možemo osigurati potrebne količine proizvoda, a samim time i visoku razinu kvalitete na koju su navikli naši kupci. Njihovo zadovoljstvo nam je na prvom mjestu i drago mi je što na ovaj način nastavljamo s uspješnom suradnjom s gradom”, istaknuo je član Uprave za Prodaju i logistiku u Kauflandu, Martin Marić.

Podsjećaju i kako Kaufland brine i o zaštiti okoliša i klime te osim redovitog praćenja potrošnje struje i vode u svim poslovnim područjima, povezuje distribuciju proizvoda prema poslovnicama s prijevozom proizvoda dobavljača u povratku, čime smanjuje takozvane “prazne vožnje”, a samim time, i emisije CO2.

Kaufland Hrvatska k.d.

Donje Svetice 14, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi EUR:
738.329.906,17 (2023)
Broj zaposlenih:
3.106 (2023)

5 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari