O nama

Financije.hr jedinstveni je informativni portal koji obrađuje financijske i gospodarske teme važne za društveni razvoj - od makroekonomskih analiza svjetskih i domaćih kretanja do IT industrije.

Nastojimo objavljivati analize i informativne tekstove koji se temelje na činjenicama, a teme koje obrađujemo potkrijepljene su relevantnim informacijama i analizama ekonomskih stručnjaka.

Naglasak portala Financije.hr je na temama koje mogu biti korisne i informativne, te pridonijeti kvalitetnom i održivom gospodarskom napretku Hrvatske.

Istražujemo i prenosimo teme koje se tiču gospodarstva, poslovanja i tehnologije u najširem smislu, te nastojimo uz analizu postojećeg stanja ponuditi i primjere konkretnih rješenja.

Izvori informacija na portalu Financije.hr su relevantni – od analiza istaknutih stručnjaka do izvješća s najvažnijih gospodarsko-financijskih skupova.

Uredništvo portala Financije.hr nastoji čitateljstvu pružiti kvalitetne informacije, tekstove koji mogu biti od koristi gospodarskim subjektima u Hrvatskoj i regiji, kao i svakodnevne informacije o aktualnim i relevantnim temama vezanim uz hrvatsko gospodarstvo i gospodarstvo.