Ne propustite glavne događaje iz svijeta poslovanja – prijavite se na Financije.hr newsletter

Financije.hr jedinstveni je informativni portal koji obrađuje financijske i gospodarske teme značajne za društveni razvoj – od makroekonomskih analiza svjetskih i domaćih trendova, sve do IT industrije.

Prijavite se na naš newsletter brzo i jednostavno te tri puta tjedno čitajte odabrane tekstove koji nakon uspješne prijave stižu ponedjeljkom, srijedom i petkom na vaš e-mail.

Ne propustite nijednu važnu vijest. Pretplatite se na naš newsletter.

Svakodnevno za vas pripremamo analize i informativne tekstove koji se temelje na činjenicama, a teme koje obrađujemo potkrepljene su relevantnim informacijama, istraživanjima, pouzdanim izvorima podataka, kao i izjavama istaknutih stručnjaka i reportažama s najbitnijih gospodarskih i financijskih događaja.

Naši novinari, analitičari, urednici, dizajneri i prevoditelji pripremaju za vas korisne i informativne teme potkrepljene tablicama, grafikonima i slikama, koje zajedno doprinose kvalitetnom i održivom gospodarskom napretku Hrvatske.

Pratimo aktualna zbivanja u gospodarstvu, poslovanju i tehnologiji u najširem smislu, te nastojimo uz promatranje trenutnih situacija ponuditi i primjere konkretnih rješenja.

Najznačajniji tekstovi samo su na ’klik’ od vas, a prijavom za newsletter portala Financije.hr garantiramo kako će vaši podaci i e-mail adrese biti zaštićene i da se neće koriste u druge svrhe, osim navedenih.

Budite informirani i prvi u svijetu poslovanja.

Vaše Financije.hr