Marketing

Zašto oglašavati na Financije.hr?

Financije.hr vrlo su se brzo nametnule na hrvatskom tržištu kao jedan od najvjerodostojnijih i najpouzdanijih izvora na kojem javnost može pronaći najrazličitije sadržaje, posebice iz područja ekonomije, gospodarstva i poduzetništva. Ljudi se oslanjaju na Financije.hr zbog iznimne ažurnosti u objavljivanju vijesti, praćenju aktualnosti u Hrvatskoj, regiji i svijetu, a sadržaj je nadopunjen raznim intervjuima, analizama i drugim detaljnim informacijama koje privlače veliki broj čitatelja.

Financije.hr kao internetski medij vidljiv je velikom broju ljudi, što stranicu čini iznimno atraktivnom i za oglašivače. Pružamo najučinkovitije oblike online oglašavanja, što također omogućuje dopiranje do postojećih i novih klijenata, te povećanje vidljivosti i konkurentnosti na tržištu.

Predstavljamo Vašu tvrtku, brend, proizvod ili uslugu na Financije.hr na jedinstven način i omogućujemo dodatnu posjećenost Vaše web stranice, internet trgovine ili fizičke poslovnice. Dostupne su različite vrste oglasa, saznajte više o njima u nastavku.

Financije.hr marketing

Zašto je potrebno oglašavanje na internetu? Jer svi smo mi “tamo”!

Moderni potrošači sve više vremena provode na internetu. Ovakvim oglašavanjem svoju ponudu prezentirate tamo gdje su vaši kupci prisutni – na internetu.

Oglašavanje na Financije.hr doprinosi:

  • Povećanju pozitivne percepcije brenda
  • Povećanju vjerojatnosti kupnje proizvoda ili usluge
  • Postavljanju temelja za dugoročno povećanje dobiti i vrijednosti poduzeća
  • Stvaranju zadovoljnih klijenata
  • Privlačenju investitora

 

Još jedna velika prednost online oglašavanja je relativno niska cijena uz veliki doseg potencijalnih klijenata. S internetskim oglašavanjem vaša će tvrtka ili brend sigurno još prepoznatljivija.

Pogledajte na koje se sve načine možete oglašavati na portalu Financije.hr

Financije.hr oglasni paketi

Kontakt

E-mail: marketing@financije.hr

Telefon: 095/3998-171

Adresa: Kušlanova 27, 10 000 Zagreb, Hrvatska